Lisaboa

Het hoofdidee van Lisboa is een fauteuil die uitnodigt tot mediterrane ontspanning. Een zacht en soepel nest om over na te denken, gezet op een solide en elegante basis om met volle teugen van het leven te genieten!

Lisaboa

Hieronder staat een essay dat nog bewerkt moet worden:
Lisboa of de zoetheid van een mediterrane siësta. In de schaduw van tropische bomen, rustig liggen, de geuren opsnuiven en de vogels laten zingen. Genereus in zijn proporties, comfortabel en luchtig, zal dit nest, met de hand geweven door de beste ambachtslieden, indruk op u maken door zijn zachtheid. Laat de weelderige rondingen u verwelkomen in zijn boezem om u mee te voeren naar uw zoetste dromen. Of als een streling, laat de weelderigheid van zijn rondingen u verwelkomen in zijn hart om u mee te voeren naar uw zoetste dromen.

Producten binnen de

Lisaboa collectie

Meer over Higold

Genieten van exclusieve design tuinmeubelen? Higold Excellent Outdoor heeft het! Binnen onze uitgebreide collectie kunt u kiezen uit loungesets, diningsets, barsets, loungestoelen, tafels, banken, krukken en sfeervolle accessoires. Innovatieve ontwerpen, originele vormen, slimme oplossingen, topkwaliteit materialen en weerbestendige (Sunbrella®) stoffen zijn de kenmerken van Higold. Zo laten we design, comfort, functionaliteit en duurzaamheid hand in hand gaan.

“Leef het excellente leven met Higold”.

Informatie aanvragen

Producten bestellen, dealer worden of wilt u meer informatie? Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op. 

"*" geeft vereiste velden aan

Voor- en achternaam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Winkelwagen
Scroll naar boven
Scroll naar boven