Cambusa

CAMBUSA is geïnspireerd op de zee die goudkleurig lijkt onder de zonverlichte hemel. Als de zon op elk stuk van deze collectie schijnt, krijgt het vorm en accentueert het de gedetailleerde verlopen en elementen. Een voorbeeldige weergave van glad en nauwkeurig design dat strakke vierkante vormen op een verlevendigende manier laat zien.

De Cambusa collectie

Net als de zon worden warme en uitnodigende tinten gebruikt om een collectie tot stand te brengen die met uiterste finesse bij de omgeving past. Net zoals de zee nieuwe hoop geeft, is deze collectie ontworpen met de hoop extreem comfort en een gastvrij gevoel te leveren.

Meer over Higold

Genieten van exclusieve design tuinmeubelen? Higold Excellent Outdoor heeft het! Binnen onze uitgebreide collectie kunt u kiezen uit loungesets, diningsets, barsets, loungestoelen, tafels, banken, krukken en sfeervolle accessoires. Innovatieve ontwerpen, originele vormen, slimme oplossingen, topkwaliteit materialen en weerbestendige (Sunbrella®) stoffen zijn de kenmerken van Higold. Zo laten we design, comfort, functionaliteit en duurzaamheid hand in hand gaan.

“Leef het excellente leven met Higold”.

Informatie aanvragen

Producten bestellen, dealer worden of wilt u meer informatie? Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op. 

"*" geeft vereiste velden aan

Voor- en achternaam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Winkelwagen
Scroll naar boven
Scroll naar boven