Droogrek plafond elektrisch IDM - de trendy oplossing voor gladde en zachte kleding

Droogrek plafond elektrisch IDM van HIGOLD biedt een innovatieve en nieuwe manier van kleding drogen. Een elektrisch plafonddroogrek met vele voordelen en fijne kneepjes. Zo maakt dit droogrek plafond elektrisch uw kleding niet alleen razendsnel droog, ook kan het uw kleding binnen 120 minuten opfrissen. U wilt uw kleding weer als nieuw hebben? Geen probleem, dit droogrek plafond elektrisch maakt uw kleding binnen 30 minuten virus- & bacterievrij, zo is uw kleding altijd schoon en klaar om te dragen. Door de UV-bescherming tegen verbranding van uw kleding in het droogrek plafond elektrisch, gaat uw garderobe langer mee en blijven uw favoriete kledingstukken als nieuw. Om het gebruikscomfort van het droogrek plafond elektrisch te vergroten, wordt het electrisch plafonddroogrek met afstandsbediening geleverd. Zo kunt u deze gemakkelijk in hoogte verstellen.

Droogrek plafond elektrisch - gebruiksvriendelijk én een lust voor het moderne oog

Elektrisch plafonddroogrek IDM van HIGOLD is door haar ruimtebesparende design en energiezuinige manier van drogen, (de IDM bespaart tot 90% energie t.o.v. een traditionele droogmachine), erg gebruiksvriendelijk en een milieubewuste keuze voor het drogen van uw kleding. Maar dit electrisch plafonddroogrek met afstandsbediening heeft niet alleen vele gebruiksvoordelen, dit moderne droogrek plafond elektrisch is ook nog eens esthetisch erg aantrekkelijk. De IDM is verkrijgbaar in diverse luxe kleuren, waardoor er altijd een design bij uw smaak past. De kleuren waarin dit droogrek plafond elektrisch verkrijgbaar is, zijn Koningsblauw, Champagne Goud, Zilvergrijs en Spicy Rood.

Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen

Elektrisch plafonddroogrek IDM introduceert een geheel nieuwe technologie in drogen

Duurzaamheid en flexibiliteit zijn in de hedendaagse samenleving erg belangrijk. Ook HIGOLD heeft deze eigenschappen hoog in haar vaandel. Daarom vinden wij bij HIGOLD dat een droogrek plafond elektrisch ook aan precies deze eigenschappen moet voldoen. Zo is elektrisch plafonddroogrek IDM niet alleen futureproof, maar vooral erg duurzaam en makkelijk in gebruik. Verder biedt HIGOLD 3 jaar garantie bij aanschaf van uw droogrek plafond elektrisch, krijgt u altijd gratis verzending van uw IDM en kunt u uw elektrisch plafonddroogrek tot 30 dagen na aanschaf retourneren.

Electrisch plafonddroogrek met afstandsbediening inclusief gratis multihanger t.w.v. €49,95

Droogrek plafond elektrisch Intelligent Drying Machine maakt de was ophangen eenvoudig en brengt een einde aan onnodig bukken en oncomfortabele houdingen aannemen bij het ophangen van de was. Door de afstandsbediening is de hoogte van het droogrek plafond elektrisch eenvoudig aan te passen. Er kunnen tot wel 28 kledinghangers aan de IDM en er kunnen grote en kleine handdoeken aan het uittrekbare rek van dit droogrek plafond elektrisch gehangen worden. Bij aanschaf van uw elektrisch plafonddroogrek ontvangt u een gratis multihanger om uw kleding aan te bevestigen. Electrisch plafonddroogrek met afstandsbediening IDM is multifunctioneel, in ieder huishouden van vandaag een must!

IDM Silver Grey

IDM Champagne Gold

IDM Spicy Red

IDM Royal Blue

Offerte aanvragen

Uw IDM en Multihanger bestellen, dealer worden of wilt u meer informatie? Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op. 

Voor- en achternaam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Winkelwagen
Scroll naar boven

Kleveringweg 57
2616LZ Delft
T +31 15 800 0430
info@studiosenses.nl

Openingstijden:

 • Maandag, dinsdag, woensdag 08:30 uur tot 18:00 uur
 • Donderdag van 08:30 uur tot 20:00 uur
 • Vrijdag van 08:30 uur tot 20:00 uur
 • Zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur
 • Zondag van 10:00 uur tot 14:00 uur

Schokkerweg 5
8042 PC Zwolle
T 038 421 39 85
info@studiosenses.nl

Openingstijden:

 • Maandag tot en met vrijdag 08:30 uur tot 17:30 uur
 • Zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur

Spaklerweg 61
1114 AE Amsterdam
T 020 460 99 68
info@studiosenses.nl


openingstijden:

 • Maandag tot vrijdag 08:00 uur tot 17:00 uur
 • Zaterdag 10:00 uur tot 16:00 uur

Kalshoven 29
4825 AL Breda.
076 5726780
info@studiosenses.nl

openingstijden:

 • Maandag tot vrijdag 08:30 uur tot 17:00 uur
 • Zaterdag gesloten

Nijverheidsstraat 39a
7461 AD Rijssen
0548 514705
info@studiosenses.nl

openingstijden:

 • Maandag tot vrijdag 08:30 uur tot 17:00 uur

wil jij de IDM komen bekijken?

Vul nu het formulier in en maak een afspraak!

"*" geeft vereiste velden aan

Voor- en achternaam*
Scroll naar boven